Agenda

Kerstconcerten
Vrijdag 27 december 2019 20:00 uur
Protestantse kerk, Grave
Zaterdag 28 december 2019 15:00 uur
Corneliuskerk, Beuningen

Concerten Herdenking en bevrijding
Maandag 4 mei 2020
Corneliuskerk, Beuningen
Dinsdag 5 mei 2020
Cenakelkerk, Heilig Landstichting
Dinsdag 5 mei 2020
Sint-Elisabethkerk, Grave

flyer

Kamerkoor Muzimare geeft twee kerstconcerten in de stille dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Het verhaal bij deze vreugdevolle kerstconcerten:
De aarde slaapt nog als zacht de luister van de dageraad oplicht. Een musje heft een eerste carol aan. Nog even en engelenvleugels sieren de morgen. Alles is in stille verwachting. En dan, een licht gloeit op en jubelend klinkt een boodschap: Christus is geboren. Vrolijk luiden de klokken, de lucht raakt vol engelen, een ster wijst ieder die het licht wil zien de weg naar Bethlehem.
Samen met herders en wijzen gaan we vol vreugde en verwachting op weg naar de nieuwe koning. Tot ieders verbazing vinden we hem in een koude stal ergens ver weg in een nog altijd onrustig land. Een pasgeboren kind, zo klein nog dat de sterren zich buigen en de felle wind de adem inhoudt.
Samen met engelen, herders en wijzen zingen we in liefde, vreugde en eerbied voor dit kind dat een belofte inhoudt voor de toekomst. We staan voor een nieuw begin, een nieuw jaar om goed op weg te gaan, vernielde aarde weer op te bouwen. "To find the lost, to heal the broken, to feed the hungry, to release the prisoner, to rebuild the nations, to bring peace among others en make music in the heart: the work of Christmas begins."